Tarieven

De consulten vinden op afstand plaats, door middel van een foto. Hierdoor krijgt je altijd binnen korte tijd de uitkomst van de reading opgestuurd, ongeacht waar je woont. In bijzondere gevallen kan ik ook bij je langskomen. Stuur me dan een mailtje via het contactformulier.

STANDAARD CONSULT

Bij een standaard consult mag je zoveel vragen stellen als je wilt. In het gesprek vraag ik ook aan het dier of hij/zij zélf iets wil vertellen. Een geheel open gesprek is ook mogelijk. Hierbij stel je geen specifieke vragen, maar laat je jouw dier volledig bepalen wat hij/zij wil bespreken.
De uitkomst van het gesprek krijg je zo snel mogelijk opgestuurd. Ik streef ernaar alle gesprekken binnen twee weken in te plannen. Alleen wanneer het heel druk is, kan het iets langer duren. Dit laat ik je gelijk bij het aanvragen van het consult weten. De uitkomst van de reading krijg je vervolgens per e-mail opgestuurd. Zo kun je het thuis rustig nalezen en bewaren.

Kosten standaard consult: 45 euro

VERVOLGCONSULT

Heb je al eerder een reading met jouw dier aangevraagd? Met een vervolgconsult kom je meer te weten over specifieke onderwerpen. Bij een vervolgconsult kun je dieper ingaan op één of meerdere dingen die zijn besproken in het eerste consult. Of kun je vragen of er sinds het eerste gesprek iets veranderd is. Ook is het mogelijk om een dier gedurende een bepaalde periode te monitoren, bijvoorbeeld tijdens een verhuizing, een stressvolle periode, bij dracht, ziekte, oude dieren of andere veranderingen. Ook komt het voor dat mensen jaarlijks een terugkerend gesprek voor hun dier aanvragen, om te vragen hoe het dier zich voelt.

Kosten vervolgconsult: 35 euro

SPOEDCONSULT

Is er haast bij? Vraag dan een spoedconsult aan. Ik zorg dan dat je (na overleg) zo snel mogelijk de uitkomst van het gesprek ontvangt.

Kosten spoedconsult: 65 euro

Een eerste consult voor geleidehonden en hulphonden is gratis.

WORKSHOP PRATEN MET DIEREN

De basisworkshop praten met dieren bestaat uit twee (zater)dagen van 10:00 tot 16:00. De workshop voor gevorderden bestaat uit één (zater)dag van 10:00 tot 16:00. De lessen worden gegeven in Apeldoorn aan groepen van maximaal 5 deelnemers. Een andere locatie is in overleg mogelijk. Bij voldoende animo worden doorlopend nieuwe data geprikt, meld je daarom bij interesse gauw aan via het contactformulier!

Kosten basisworkshop: 185 euro
Kosten workshop voor gevorderden: 95 euro
Inclusief lesmateriaal, koffie/thee en uitgebreide lunch.