Tarieven

De consulten vinden op afstand plaats, door middel van een foto. Hierdoor krijgt je altijd binnen korte tijd reactie, ongeacht waar je woont. Schrijf de vragen op die jij voor je dier hebt. In het gesprek vraag ik ook aan het dier of hij/zij zélf iets wil vertellen. Een geheel open gesprek is ook mogelijk: hierbij stel je geen specifieke vragen, maar laat je jouw dier volledig bepalen wat hij/zij wil bespreken.

De uitkomst van het gesprek krijg je per e-mail opgestuurd. Zo kun je het thuis rustig nalezen en bewaren. Hoe lang dit duurt is afhankelijk van het type consult.

Een eerste standaard consult voor geleidehonden en hulphonden is gratis.

STANDAARD CONSULT 

  • Het gesprek duurt ongeveer 1,5 uur
  • Binnen twee weken krijg je het gespreksverslag per mail toegestuurd

Kosten standaard fotoconsult: 45 euro

 

SEMI-SPOED CONSULT

  • Er is geen sprake van spoed, maar je wilt een gesprek op korte termijn
  • Het gesprek vindt binnen 5 werkdagen plaats
  • Aansluitend krijg je direct het verslag per mail toegestuurd

Kosten semi-spoed consult: 55 euro

SPOEDCONSULT / WEEKENDCONSULT

Is er haast bij? Vraag dan een spoedconsult aan. Bijvoorbeeld bij dieren met zware pijn, die zich in de laatste levensfase bevinden of een ongeluk hebben gehad. Of gewoon wanneer je erg nieuwsgierig bent, en liever niet te lang wacht. Soms is het handig om een gesprek met een dier op een specifieke datum te plannen. Bijvoorbeeld vlak voor een belangrijke of spannende gebeurtenis, zoals een verhuizing, een belangrijke wedstrijd of wanneer je op vakantie gaat. Een gesprek op zaterdag of zondag is ook mogelijk.

  • Je wil zo snel mogelijk een gesprek, óf
  • Je wilt een gesprek in het weekend
  • Binnen 24 uur (in overleg)
  • Het gespreksverslag volgt direct na het gesprek
  • Indien gewenst een telefonische toelichting

Kosten spoed- of weekendconsult: 70 euro

CURSUS PRATEN MET DIEREN

Er zijn cursussen voor beginnend en gevorderde dierentolken. Voor meer informatie zie de cursuspagina. De cursussen praten met dieren worden gegeven in Apeldoorn, van 10:00 tot 16:00, aan groepen van maximaal 5 deelnemers. Bij voldoende animo worden doorlopend extra data geprikt, meld je daarom bij interesse gauw aan via het contactformulier!

Kosten cursus: 95 euro per dag
Inclusief lesmateriaal, koffie/thee en uitgebreide lunch.

THUISCURSUS

Zelf leren praten met dieren, lekker thuis, op een moment dat het jou uitkomt? Dan is de (online) thuiscursus praten met dieren iets voor jou. Voor meer informatie zie de cursuspagina.

Kosten thuiscursus: 50 euro

PRIVÉCURSUS

De privécursus praten met dieren wordt volledig op jouw ervaring, wensen en behoeften afgestemd en is daardoor geschikt voor zowel beginnende als gevorderde dierentolken. Je kunt kiezen voor één, twee of drie dagen. Voor meer informatie zie de cursuspagina.

Kosten privécursus:
1 dag 255 euro
2 dagen 495 euro
3 dagen 750 euro

Voor de privécursus kan ik ook bij jou thuis langskomen. Hiervoor reken ik een toeslag van 50 euro + een reiskostenvergoeding van 19 cent per kilometer. Voor meer informatie stuur gerust een berichtje!

Bas