Priscilla & Flo

Priscilla wil graag weten wat zij kan veranderen om het haar hond Flo meer naar de zin te maken. Hieronder een stuk uit de reading.

Flo voelt zich fysiek goed. Ze krijgt voldoende beweging. Wat Flo moeilijk vindt, is om in te schatten wanneer ze bij jullie om aandacht kan vragen. Ze geeft aan dat er een tijdje geleden in het gezin iets veranderd is. Flo vertelt over die periode dat jullie in het begin veel stress hadden. Ze wilde jullie niet lastigvallen en voelde zich schuldig als ze dat toch deed, en jullie eigenlijk geen tijd of energie voor haar hadden. Ze zou het leuk vinden wanneer jullie haar wat meer zouden betrekken bij het doen van dagelijkse dingen, zoals bijvoorbeeld boodschappen of andere dingen waar ze mee naartoe mag.
Bij het gezin horen is voor Flo namelijk erg belangrijk. Roep haar er bijvoorbeeld bij wanneer je gaat koken of vraag of ze bij jullie komt zitten wanneer je tv gaat kijken. Dat zou ze fantastisch vinden! Ze vindt het leuk om bij jullie te zijn en vindt het leuk wanneer er tegen haar gepraat wordt.
Wanneer ik met Flo praat komt ze heel vriendelijk en zorgzaam over. Ze houdt erg veel rekening met jullie. Het is belangrijk dat je goed oplet wat je tegen haar zegt, want ze onthoudt alles en neemt het heel letterlijk.
Op het moment dat ik Flo vraag wat zij nog aan jou kwijt zou willen, vertelt ze het volgende; Als er ruimte en rust voor is, zou ze ooit graag mama willen worden. Ze zou het prachtig vinden om voor haar eigen kinderen te zorgen en over ze te moederen.

Reactie van Priscilla:
Het lezen van jouw reading raakte mijn hart, ik hou zoveel van die hond het is echt mijn maatje. Ze is zo onwijs lief en trouw je kan geen betere hond hebben. Het klopt wat betreft de baby onze dochter is 2 jaar terug geboren. Daarvoor ging Flo overal mee naar toe en nu niet meer. Maar ik zal zeker mijn best doen om haar meer te betrekken bij onze dagelijkse dingen. Heel erg bedankt voor deze reading, ik ben echt erg blij!