Lindsey & Dustin

Lindsey vraagt voor haar hond Dustin een open reading aan. Hierbij ga ik het gesprek met een dier aan, en laat hem vertellen wat hij graag kwijt zou willen. Hieronder een stuk uit het gesprek met Dustin.

Dustin vertrouwt jou volledig en wanneer jij in de buurt bent, houdt hij jou altijd goed in de gaten. Hij probeert altijd lief te doen tegen iedereen die langskomt, maar toch zijn er mensen waar zijn nekharen van overeind gaan staan.
Je doet hem een groot plezier door hem in contact te laten komen met andere honden. Hij is minder actief dan ‘vroeger’, de fysieke drang om gek te doen is verminderd.
Dustin vertelt dat je wel eens voor de televisie of op de bank dingen eet, die hem nieuwsgierig maken. Als jij rustig voor de tv iets zit te knabbelen voelt hij zich een beetje buitengesloten. Op die momenten zou hij ook graag iets lekkers krijgen. Niet omdat hij honger heeft of omdat hij graag jouw voedsel af wil pakken, maar omdat het hem een saamhorig gevoel geeft. Hij wil er graag bij horen.
Dustin geeft aan dat hij er niet van houdt als iemand aan zijn achterpoten zit. Dit geldt met name voor de tenen. Hij heeft een keer iets aan zijn tenen gehad (een wondje of iets scherps ertussen) en die pijn associeert hij nu met het aanraken van zijn achterste tenen.

Lindsey haar reactie:
Ik ben erg onder de indruk van de uitkomst van je reading! Zijn rustige karakter komt duidelijk naar boven. Jeetje ik ben echt erg onder de indruk!
Ook over dustin zijn achterpoten dat klopt helemaal hij vind het vreselijk als ik m daar borstel of afdroog met een handdoek, hij heeft ook spondylose in z’n rug en wat artrose in z’n voorpoot dus ik dacht dat het misschien daar vandaan zou komen, maar een aantal jaar geleden heeft hij een nagel uit zijn achterpoot verloren op een ijzeren trap en hij had toen erg last van zijn tenen.
Voor mij is er een hoop bevestigd en duidelijk geworden en ik wil je ontzettend bedanken voor deze bijzondere ervaring!