Boudewijn & Sharon

Sharon wil graag weten hoe Boudewijn zich voelt, of hij plezier heeft in de dingen die ze samen doen, en hoe hij het zou vinden om volgend jaar aan een keuring mee te doen.

Boudewijn voelt zich erg goed. Hij zegt dat mensen vaak denken dat hij lomp of onhandig is, maar zo ziet hij zichzelf absoluut niet! Als ‘vreemde’ mensen proberen om hem iets te laten doen, gaat hij eerst proberen onder de opdracht uit te komen. Hij laat me zien dat iemand hem over een plastic zeil probeert te laten lopen, maar dat hij er steeds langs glipt. Sharon staat aan de kant te lachen en vindt het stiekem heel grappig, want voor haar doet Boudewijn werkelijk alles. Boudewijn waardeert het heel erg dat Sharon steeds nieuwe dingen bedenkt om te doen, dat houdt hem gemotiveerd en geïnteresseerd. Ze dwingt hem nergens toe, alles gaat op een lieve manier, daarom vertrouwt hij haar helemaal. Boudewijn is niet gediend van geduw of getrek aan zijn hoofd/lijf, dat werkt bij hem alleen maar averechts. In het begin behandelde Sharon hem alsof hij van porselein was. Hij zegt dat Sharon bang was om iets verkeerds te doen en daarmee hun band voor altijd te verpesten. Inmiddels vindt Boudewijn haar een stuk zekerder van zichzelf, en ook van de combinatie die ze samen vormen. De keuring waar hij vorig jaar aan meedeed vond hij spannend, maar ook leuk. Er werden geen moeilijke dingen van hem gevraagd, hij moest voornamelijk rennen en stilstaan. Dat deed hij dan braaf. Volgens Boudewijn moest hij soms zijn benen nét iets anders neerzetten, of zijn hoofd hoger houden. Dat vond hij gek, maar iedereen om hem heen leek het doodnormaal te vinden, dus deed hij maar gewoon mee. Hij zou het leuk vinden om volgend jaar weer met een keuring mee te doen, helemaal als Sharon steeds bij hem is. Boudewijn is heel erg gelukkig en hoopt dat hij nog heel lang zoveel plezier met Sharon mag hebben!

Reactie van Sharon: Ik denk dat ik je reading wel 20 keer heb doorgelezen, en nog verbaas ik mij iedere keer weer. Wat mooi om dit zo te lezen. Het doet mij heel erg goed te weten dat Boudewijn gelukkig is, en de dingen die we doen ook leuk vindt. Alles wat je vertelt is heel herkenbaar en precies mijn paard. Ik ken hem toch beter dan ik dacht! Heel erg bedankt voor deze mooie reading, ik heb er echt heel veel aan, en weet nu dat Boudewijn en ik samen alles aan kunnen.