Binkie & Angela

Angela wil weten hoe Binkie zich voelt, en of hij een voorkeur heeft voor haar of haar partner. Hieronder een stuk uit de reading.

Binkie is ontzettend lief maar ook onzeker. Angela is echt zijn mama! Hij kijkt continu op: wat is ze aan het doen? Waar gaat ze heen? Dat is heel schattig, Angela gaat bij Binkie vóór alles. Hoe lekker hij ook ligt of door iemand gekriebeld wordt: als Angela gaat, rent hij ook mee. Dat is lief maar het brengt hem ook onrust. Aan de ene kant ben is zij zijn idool, aan de andere kant wil hij haar ook beschermen. Hij is erg blij met zijn plek bij haar. Binkie vertelt dat Angela eerst met de katten woonde, later kwam hij daarbij. Omdat Binkie later kwam respecteert hij de katten, ookal begrijpen ze elkaar niet zo goed. Binkie wil overal met z’n neus bovenop zitten: de katten zeggen juist dat hij een hoge plek moet zoeken waar hij overzicht heeft, zodat hij niet hoeft te rennen. Binkie woonde al bij Angela toen ze een vriend kreeg. Binkie vindt hem aardig, maar is ook vaak jaloers! Want deze man is er later bijgekomen, en Binkie wil Angela beschermen. Als Angela hem op zo’n moment terechtwijst, (of sterker nog, wegzet) dan voelt hij zich ontzettend gekwetst. Ze raakt hem dan op het moment dat hij zich op zijn zwakst opstelt. Zie je wel! Denkt hij dan. Ze vindt die vriend veel belangrijker dan mij! Met als gevolg dat hij haar nog meer probeert te claimen. Hij is ontzettend gek op Angela en zal echt alles voor haar doen.

Reactie van Angela: Een erg mooie reading. Binkie kan inderdaad jaloers reageren als mijn vriend er is. Binkie loopt me overal achterna en houdt me heel goed in de gaten. Ik ben heel blij met de uitkomst van het gesprek!