Ja, het is mogelijk om met elk dier via telepathie te communiceren. Huisdieren, maar ook wilde dieren. Een gesprek wordt ook wel een reading genoemd. Voor een reading heb ik een foto van het dier nodig. Verder wil ik graag de naam, geslacht en leeftijd weten. Vervolgens maak ik contact met het dier en stel ik de vragen die jij hebt opgestuurd. Hoe minder je verder vooraf vertelt, hoe beter. Zo weet je zeker dat ik met jouw dier heb gesproken. Gesprekken vinden op afstand plaats, het maakt niet uit waar je woont of waar jouw dier zich bevindt.

Ik ga op een rustige plek zitten, met de foto van jouw dier en de vragen die jij hebt opgestuurd. Vervolgens maak ik contact met het dier en stel ik de vragen die jij hebt opgestuurd. Het contact leggen met een dier via een foto wordt ook wel ‘psychometrie’ genoemd. Via telepathie maak ik verbinding met een dier. Dat klinkt moeilijker dan het is. Het werkt namelijk heel simpel: in mijn gedachten praat ik tegen een dier, zoals ik ook hardop zou praten. Ook maak ik gebruik van plaatjes en filmpjes, die ik in mijn hoofd als het ware afspeel. Andersom werkt het precies hetzelfde.

Dieren praten door het ‘versturen’ van plaatjes, foto’s en filmpjes. Ook kunnen zij mij laten voelen of ze ergens pijn hebben en situaties, plekken en personen omschrijven. Als eerste vraag ik altijd of een dier zin heeft om met mij te praten. Het antwoord hierop is eigenlijk altijd ‘ja’. Dieren vinden het heel bijzonder om gehoord te worden! Vervolgens stel ik de vragen die jij hebt opgestuurd. Als laatst geef ik de dieren de gelegenheid om te vertellen wat zij zelf kwijt willen. Op deze manier ontstaat er een heel gesprek. Het lijkt vaak op een interview. Na het gesprek schrijf ik alles op in een duidelijk en helder verslag. Zo kun je precies lezen wat jouw dier te vertellen heeft.

Je mag je dier zoveel vragen stellen als je wilt. Alle onderwerpen zijn mogelijk. Komt er een nieuw dier in huis, gaan jullie verhuizen, heeft jouw dier ergens pijn, is er een (gedrags)probleem, vraag je je af of een ouder dier nog van zijn leven geniet, wil je jouw dier iets duidelijk maken of gewoon beter leren kennen? Dan is een gesprek zeker de moeite waard. Veel gestelde vragen zijn:

Wat vindt mijn dier leuk / niet leuk om te doen?
Waarom doet mijn dier altijd……
Hoe voelt mijn dier zich?
Wat zou ik kunnen veranderen om het mijn dier meer naar de zin te maken?
Heeft mijn dier ergens pijn?
Heeft mijn dier in het verleden iets meegemaakt, waar ik in het heden rekening mee dien te houden?
Is er iets dat mijn dier me zou willen vertellen?

Zodra je een aanvraag hebt ingediend krijg je binnen een dag bericht van mij. Hierin bevestig ik je aanvraag en laat ik weten of ik voldoende gegevens heb om een gesprek in te plannen. De uitkomst van de reading krijg je binnen de volgende termijn toegestuurd: 14 dagen (standaard consult), 5 werkdagen (semi-spoed consult) of binnen één dag (spoedconsult). Dit kan per mail of per post, zodat je het gesprek in alle rust thuis kunt nalezen.

Jazeker, je kunt een gesprek met een dier ook cadeau doen. Je kunt kiezen uit twee opties.

1: Je stuurt een foto en vragen voor het dier op. De uitkomst van het gesprek doe je cadeau aan de eigenaar of verzorger van het dier. Ik zorg ervoor dat je de uitkomst in een leuke geschenkverpakking ontvangt, zodat je een kant-en-klaar cadeau hebt.

2. Je geeft een cadeaubon cadeau, waarmee de eigenaar of verzorger zélf een gesprek kan aanvragen. Ik zorg ervoor dat je een feestelijke cadeaubon ontvangt. Laat even weten wat de gelegenheid is (verjaardag/jubileum/aanschaf nieuw dier/zomaar) en ik stuur de bon naar je op!

Absoluut! Ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan praten met dieren. Als kind word je geboren met deze ‘gave’. Omdat we het meestal niet of weinig gebruiken, zul je het eerst veel moeten oefenen. Het goede nieuws is: dat kan iedereen! Zie het als een spier die je kunt ontwikkelen. Iedereen heeft dezelfde spieren, maar alleen door te trainen word je sterk. Hoe meer je oefent hoe beter je wordt. Wil je er zelf mee aan de slag? Kijk voor meer informatie, trainingsdagen en cursussen (ook online!) op de cursuspagina.