Groepscursus

De cursus Praten Met Dieren bestaat uit 4 dagen, modules genoemd. Module 1 en 2 zijn geschikt voor beginners, gevorderde dierentolken kunnen verder met module 3 en 4. De cursussen vinden plaats in Apeldoorn, van 10:00 tot 16:00, in groepen van minimaal 3 tot maximaal 6 deelnemers. Bij voldoende animo worden doorlopend extra data geprikt, meld je daarom bij interesse gauw aan via het contactformulier!

Kosten groepscursus: 95 euro per dag
Inclusief lesmateriaal, koffie/thee en uitgebreide lunch.

BEGINNERS

De beginnerscursus bestaat uit twee dagen, Module 1 en Module 2. Module 1 begint met een inleiding over communiceren met dieren. Wat is het precies en hoe werkt het? Je leert contact leggen met een dier door gebruik te maken van telepathie en je intuïtieve zintuigen. Dit klinkt heel deftig, maar is voor iedereen te leren! Middels een aantal eenvoudige oefeningen leg ik stap voor stap uit hoe het werkt, en kun je gelijk zelf aan de slag. We doen diverse ontspannings- en aardingsoefeningen en behandelen een aantal eenvoudige vragen, zoals: “Hoe voelt mijn dier zich?” en: “Wat vindt mijn dier van de andere dieren in huis / om zich heen?”

Bij Module 2 bouwen we voort op de oefeningen van Module 1. We beginnen weer met een oefening om te ontspannen en gaan daarna aan de slag met een karakterschets van het dier. Ook leer je vragen wat een dier leuk vindt om te doen of juist heel stom vindt. En of het iets zou willen veranderen in zijn/haar leven. Verder behandelen we vragen omtrent baasjes en omgeving, gaan we aan de slag met vachten i.p.v. foto’s en spreken we met een wel héél bijzonder dier (wat dat is blijft nog even een verrassing J)

Neem contact op om je in te schrijven.

GEVORDERDEN

De gevorderdencursus bestaat ook uit twee dagen, Module 3 en Module 4, en is geschikt voor iedereen die module 1 & 2 heeft afgerond.  Bij Module 3 gaan we dieper in op het verleden van een dier. Wat heeft een dier meegemaakt voordat het verhuisde, werd geadopteerd of zelfs emigreerde naar een ander land? En wat voor invloed heeft dat op het gedrag van het dier in het heden? Ook behandelen we dieren met pijnklachten en diverse technieken die je daarvoor kunt gebruiken, waaronder de bodyscan (op afstand) en pendelen.

Module 4 is de vierde en laatste cursusdag. Heb je deze afgerond, dan ben je klaar met de opleiding tot dierentolk! We gaan oefenen met knaagdieren en wilde dieren. Ook mag je voor het eerst gaan oefenen met je eigen dieren: in de eerste drie cursusdagen praat je steeds met dieren die je zelf niet kent.

Neem contact op om je in te schrijven.