Cursus & workshop

Wil je zelf aan de slag als dierentolk? Dat kan!

WORKSHOPS VOOR BEGINNERS EN GEVORDERDEN

De workshop is ontwikkeld op basis van een veelgestelde vraag: ‘Kan ik ook met mijn eigen dier praten?’ Het antwoord daarop is JA, iedereen kan met dieren communiceren!

In de beginnerscursus wordt een inleiding gegeven over communiceren met dieren. Wat is het nou precies en hoe werkt het? Gevolgd door oefeningen om te ontspannen, tips & trucs en uiteraard gaan jullie ook zelf aan de slag. Ieder neemt een foto van zijn eigen dier(en) mee, waarop geoefend wordt. Maximaal 5 deelnemers per cursus.

In de cursus voor gevorderden gaan we dieper in op het praten met dieren. We behandelen specifieke onderwerpen, zoals:

– fysieke problemen
– begeleiding bij levenseinde
– gedragsproblemen

En nog veel meer. Maximaal 5 deelnemers per cursus.

In mei en juli 2019 gaan nieuwe beginnersworkshops Praten Met Dieren van start!
Neem contact op om je in te schrijven.

ONLINE CURSUS

Naast een groepscursus kun je je ook aanmelden voor de online training communiceren met dieren.

Wil je graag leren praten met dieren, en in je eigen tijd aan de slag? Dan is de online cursus praten met dieren iets voor jou! Voor slechts 50 euro meld je je aan voor de cursus. Deze bestaat uit een handleiding en een contactmoment dat je zelf mag indelen. De dierencommunicatie ‘handleiding’ omvat een aantal onderdelen uit de beginnersworkshop in digitale vorm. Naast een inleiding over praten met dieren en antwoorden op veelgestelde vragen (wat is het? hoe gaat zo’n gesprek in zijn werk? hoe weet ik of ik contact heb met een dier?) vind je er oefeningen om te ontspannen en je open te stellen voor een dier.

Ook zitten er foto’s bij van vier dieren waarmee je kunt oefenen. Voor de beginnende dierentolk is het belangrijk dat je begint met dieren te praten die je niet kent; zo leer je duidelijk onderscheid te maken tussen wat een dier jou vertelt, en wat je zelf over het dier weet. Als je iets over een dier kunt vertellen terwijl je het nog nooit hebt ontmoet, dan weet je dat je op de goede weg bent!

Nadat je de oefeningen op je gemak thuis hebt gedaan, kun je aan de slag met behulp van de bijgevoegde foto’s. Er zitten ook vragen bij om gesprek op gang te brengen. Heb je de gesprekken afgerond? Dan kun je, wanneer het jou uitkomt, contact met me opnemen om ze te bespreken. Wat ging er vanzelf goed en waar kan ik je misschien nog verder mee helpen? Uiteraard kijken we ook naar de uitkomst van de readings. Bij het inschrijven voor de online cursus ontvang je dus niet alleen een handig naslagwerk, maar ook een ‘feedback’ moment.
Gebruik het contactformulier voor meer informatie of om je in te schrijven.